Busraesmahafsa Yataktan parkeye sirt üstü düştü kafasının arkasına değdi parke çok ağladı ama uyku saati şuan uyuyor uyumazsa daha kötü olur kusma kayma vs yok ne yapiyim 11 aylık yardım edin nolur
Ysfygz Busraesmahafsa ben olsam asla beklemezdim yakın zamanda başıma geldi.acile gittim direkt en azından yapmadım demem diye.tomografisi çekildi bı sıkıntı yoktu çok şükür
Etmeninannesi Busraesmahafsa kesinlikle uyutmamaniz gerekiyordu gözlemlememiş lazımdı davranışlarını en az 2 saat boyunca
sebnem Düştükten sonra kafa darbe aldıysa en az 1 yada 1 bucuk saat uyanık tutun. Parmağınızı gözleriyle takip ettirin
Sibel5258 Busraesmahafsa canım çok değil 1hafta oldu yada olmadı benimkoside 11aylik besiginden düştü baya ağladı ama ben uyanık tuttum hemde 5saat nolur nol.az diye oda çok ağladı Allah’tan hareketlerinde bı gariplik olmadı göz kayması olmadı uyutmadimda Allah’a şükürler olsun bişey olmadı sizdede öyleyse korkmayın ama dikkatli olun yinede
Eliffgl Çok geçmiş olsun.. inşallah birşey olmamıştır rabbim evlatlarimizi korusun ama keşke uyutmasaydiniz.. 1, 2 saat gözlemlememiz lazimdi kac cm lik bir yukseklikten duştü 50 cm altindaysa birşey olmamistir allahi. Izniyle
4242belinay Busraesmahafsa uyandır sabaha kadar oyala en az 4 5 saat uyanık kalsın bilincini sürekli kontrol et ve hareketlerini saglikciyim sorun varsa da doktora gitmelisin şişlik vs kontrolü yapın♥️
elvinazra-27 Busraesmahafsa düşmelerdr özellikle iki saat uyutulmamali diye biliyorum. Acile götürseniz iyi olabilir, geçmiş olsun.
Mertinannesi34 Busraesmahafsa Uyuması sıkıntı degil ama arada bacagina felan dokunun reflekslerini ölçün. Tabi ki uyutmamak en iyisi ama.