Ummuzeynep Bebeğim 1 ay 10 günlük yalnız anne sütü ile besleniyor. İshal olmuş napmalıyım. (Azerbaycanlı olduğum için ishal sözünün doğru olduğundan emin değildim. Yani dışkısı sıvı)
VERA19 Ummuzeynep Geyet güzel anlatmışsınız kendinizi😌 Birsüre yediklerinize dikkat edip,ishal yapabilecek şeyler tüketmemenizde fayda var.Geçmiş olsun🙏🏻
Ummuzeynep VERA19 öncelikle çok teşekkür ederim.oshal yaratacak şeyler neler acaba ? İlk olduğu için baya tecrübesizim(
Gamzeli2206 Ummuzeynep patates haşlaması olabilir ve diğer sağlıklı katı gıdalar bol et tüketin sade et tüketincede düzelir
VERA19 Ummuzeynep Kayısı,kayısı hoşafı,yemeklerden kabak ishal yapabilir benim bildiğime göre.Nescafe ya da başka kahve türlerini çok tüketiyorsanız onlarda yapabilir.Benim bildiklerim bunlar,daha iyi tecrübe eden annelerimiz yazacaklardır🥰
Abektas Ya benim bebeğimde 48 günlük doğdupundan beri sıvı kaka yapıyo isal mi bu şimdi . Bi bebek katı kaka nasıl yaparki 🤷🏻♀️
Ummuzeynep Abektas eskiden yaparken bezden dışarı çıkmıyordu. Şimdi yapıyor yeni takdığım bezden dışarı çıkıyor. Hem seslerden belli hemde renginden