DenizAlpinAnnesi Oglumun beline dogru inen yeri mosmor poposunun bitim cizgisi birsey de olmadi nedirki sizce bu agrisi sizisida yok eskiden yoktu yeni yeni oldu
_tospikannesi DenizAlpinAnnesi 1 yaşındayız hala hafif morluk var merak etme büyüdükçe geçer Moğol lekesi
Deletedmom311 DenizAlpinAnnesi biz de 4.5 aylıgız hep aklmda dr.a bi türjü sormak nasp olmadı kalça çıkgı mı ddm hayr normaldi sonucumuz. Normal de dogmadı sezryn oldu hani dogarken mi bşe oldu dye dşndm neymş mogol kzlar bi sknt yaratyor mu
eymenkerem DenizAlpinAnnesi benim oğlumda da var 3 aylık doktor görür görmez söyledi doğum lekesi zamanla geçecek korkulacak bişy değil diye. Korkmayın sizde oluyor bazı çocuklarda
bircocukannesiomom VERA19 çok şükür benim kızım da da var. Biz 8 kardeşiz hepimizde de vardı. Çok şükür kökümüz sağlam kızlar 😃😍❤️
Babymm_ Aynı şekilde 4ay 10 günlük oğlum da var hem poposunda hemde ensesinde küçük yuvarlak şeklinde benek gibi 3 yerde var bende hep sorcam doktora unutuyorum meğer Moğol müş çok faydası oldu bu postun 👍
Gldne01 DenizAlpinAnnesi ben onun için götürdüm doğum lekesi dedi kızım 18 aylık hala var oğlumda da var
cavrosay6 DenizAlpinAnnesi benm kizimdada Dogdugundan beri var 3 yaşinda halada geçmedi.Şimdi olumdada var.