89Kbr Bu bölgede oturan arkadaşlar… hangi bölgeden ev alınır.. kavaklı,OSB ve cumhuriyet mahallelerinde evler bayaaa uygun ve bayaa büyük 🤭 muhit olarak oturulacak yerler midir? nerelerde oturulur? bilen bi deyiversin…
cocukadam 89Kbr kavaklı biraz iç kesimde kalıyo market falan vardır diye tahmin ediyorum artık heryer market metrobüse uzak osb hakkında bilgim yok cumhuriyet mahalleside esenyurda bağlı beylikdüzüne değil eğer sahibinden.com üzerinden bakıyosanız orda genelde esenyurtta ki evleri beylikdüzü seçerek gösteriyorlar fiyatlar ondan uygun ve fiyatı uygun olup toplu taşımalara yürüme mesafesinde olarak gösterilen evler genelde öyle olmuyor esenyurdun iç kesimlerinde kalıyo kiralık ev bakarken çok karşılaştım 🤦♀️
89Kbr Cicismoms peki araç şart mı yani araç olmadan günlük market alışverişi vs yapılıyor mu ? bana biri etrafta market vs yok dedi gözüm korktu açıkçası.. ama netten evlere bakıyorum gayet güzel ve geniş oluşu cezbediyor..
Cicismoms 89Kbr gayet güzel yok artık burda her yer market sadece bizim sokakta 3 tane bakkal a101 1 şok 1 Bim var 😀😀