Cnsuercannnnn Bebeğim 44 günlük banyo yaptırınca rahatlıyor çok güzel uyuyor şimdi banyo yaptırsam bir sakınca varmıdır kaynanam yıkanmaz günah falan dediği için soruyorum o
minnosum25 Cnsuercannnnn Niye günah olsun ki bn akşamları da çok ykadm bişey olmaz hurafedir inanmayn
OzgeSvr Cnsuercannnnn niye günah olsun ben göbeği düştüğünden beri yaz kış her akşam yıkayıp uyutuyorum
macakizi8 Cnsuercannnnn 40 ’ı bitince yapa bilirsin hem doktorlarda söylüyor bunu için rahat olsun benim kizimda 5 bucuk aylık hep yaptırdım birsey olmadi
AsilZeynepp Cnsuercannnnn 40ina snnemdr kaldım bizdehep gündüz yıkadık 40indan sonra ben kendi evime geçtim artık gece 9 10 gibi yıkadım hep gece uykusuna alıştı annemlerdeykrn izin vermiyordu akşam yıkamaya 😁
Berk2020Mert2008 Cnsuercannnnn 29 günlük olduk göbeğimiz 5. Gün düştü ve hep 9-10 gibi banyo yaptırıyorum inanma öyle şeylere
RundownMom Cnsuercannnnn her şeye de bi günah demeseler olmaz. Niye günah olsun ki yani. Ha ben her gün yıkamaya üşenirim açıkcası orası ayrı ama günah münah saçmalamasınlar Allah aşkına.