pasaminannesi06 Kızlar oğlum 5,5 aylık dr sordum ama dönüş yapmadı Dört beş gümde nefesi kokuyor ağız içi kokuyor anlayamadım su vs içiyor anne şutu ve ek gıda alıyordu ama yeni basladi bu basına gelen var mi
Reckless pasaminannesi06 Boğazının ağrıyor olma ihtimali nedir 🙄 bende ağız kokusunu genellikle bebeğim hastayken boğazı şiştiğinde duyuyorum 🧐
pasaminannesi06 [bilinmeyen] ay tövbe yarabbim büyük insan gibi kokuyor resmen çocuğu her gün bakımı yapıyorum kremlerim temizlerim ama ağız kokusu icin gelmiyor borsey Dış icin damaklar sis salya hiç durmuyor arada kulagiyla oynuyor bu arada gece cok kalkıyor iki saatte bir ağlıyor huysuz Halına geliyor dış
pasaminannesi06 Reckless yanı daha cok küçük olduğu icin anlayamıyorum ki ;( Eskiden hasta olunca kokardı ağzımız Reflumuzfe var belki ek gıda vs alıyoruz onu da kusiyor ya bir ihtimal ona da bağladım ama dr bakalimnne diyecek !
Krm Eczanelerde dişsiz bebekler için diş fırçası satılıyor. Fırça dediysem şöyle bir şey yani. Günde bi kaç kez yapabilirsiniz. https://goo.gl/images/6aXTJG