Sevbuss Yenidoğan bebeklerde çapaklanmayı nasıl aştınız ? 42 günlük olduk doktor damla vermişti geçirir dedi ama haka daha akıyor gündüzleri ıslakken görüp siliyorum ama gece uykuda kuruduğu için zor oluyor tavsiyeleri ve tecrübeleri bekliyorum
Burcem Sevbuss aynı yollardan geçtik şu an 2 aylık azaldı çapaklanma sürekli masaj yap çapaklanan tarafa internette var zaten nasıl yapılacağı birAz bastırarak yap rutin devam ettiğinde azaldığını göreceksin bizde damla kullanıyoruz ama bence tek başına yeterli değil doktorda zaten masaj yap sürekli dedi ben böyle böyle azalttım inşallah kökten geçer
Ada-m Sevbuss 1 seneye kadar geçmeyen varmış. Göz pınarları tıkalıyo oluyomuş yeni doğanlarda. Masaj yapıp açılmasını sağlaman gerekiyormuş günde 4-5 sefer. Damla geçiriyo evet ama bitince yine başlıyor. Masaj yap canım göz pınarlarına. Bir de göz çapaklarını temizlerken pamuğa kaynamış ılık su dökerek sil dışından. Başka hiç bir şekilde almaya çalışma o çapakları
minikailemmm Sevbuss 4 aylıgız hala devam ediyor doktora götürdük masaj yapıcaksın diyo masala geciyor geri basılıyor ama zamanla düzelicek öasajla diyo doktorlar sen yılma masaj yap diyolar bana