Sinem1659 Merhaba ben 27 gün önce doğum yaptım. Komşular bugün söyledi Bizim binada virüslü Bi kadın varmış bugün hastaneden gelmiş 15 gün evde karantinada olacakmış alt komşum. Küçük bebeğim var çok korkuyorum ona bişey olur diye 😓
Aysen58 Sinem1659 o kadınla ve kesinlikle apartmandan kimse ile gorusmeyin kimseyi eve almayın sizde kimseye gitmeyin bulasmaz
Deletedmom_12 Sinem1659 Canım bizde covid geçirdik ben 5 gün hastanede yattım çıktım pozitif olduğu halde evde karantinada olduk oğlum eşim ve ben pozitiftik hiç evden çıkmadık apartmandakilerde evden çıkmadılar dikkat ettik şükür atlattık eşin ise gelip giderken bı peçete ile acip kapatabilir kapıyı asansörlü ise eliyle dokunmasın ve evde sürekli izole edin kendinizi Allah’ın izniyle bişey olmaz
Tunisinannesi Sinem1659 apartman ile temas halinde olmayin,zaten kadin evinden çıkmazsa Allah korusun birşey olmaz. Asansör kullanmasin eşiniz,gerekirse zile,merdivenlere tutunurken eldiven taksin. Diyeceğim şu ki,Tedbirli olun takdir Allahin.