Halil Kızlar göğsünün ucu yara olupta gumus kapak kullanınca faydasını gorenler veya görmeyenler yorum yapabilir mi ona göre alacağım
ilknurgoksu Halil lansinoh kremle beraber gümüş kapak kullanın gerçekten işe yarıyor ben çok memnundum 🌸
gozde__ Halil ben sadece kapak kullandım ve o kadar memnun kaldım ki şimdi ikinciye hamileyim son ay takmaya başlayacağım yine al hemen
Ela-yasel Halil başta hiç inanmadım ama çaresizlikten onu da denemek istedim kremler falan bana hiç fayda etmedi ucu kopacak gibiydi hemen kapak aldım silverette ve iki gün de o kadar iyi geldi ki çok şaşırdık biz kesinlikle tavsiye ediyorum
adastra Halil Ben tek başına kapak kullandım, onun haricinde yağ krem vs. kullanmadım. Çok faydasını gördüm, hiç yaram olmadı, acı çekmeden emzirdim çok şükür 🌺
Halil Ela-yasel burda alabilecegim acik olan yer civil var ordan almayi düşünüyorum silverette yaziyo ama olur mu oranın ki yani silverettenin kendi sitesinden alıp bekleyemem kargoyu
Canireem İnanın ben inanarak almadım ama çok işime yaradı kesinlikle sakladım ikinci için bile kullnacağım zaten kullanılıyor yazıyor hiç düşünmeden alın derim
Halil Canireem işte benimki yara olduğu için tereddütte kaldım yarayı geçirir mi ki dedğiniz gibi pek inandırıcı gelmedi
Flora Halil ben aldım kullandım çok işe yarıyor birde onu suyla yıkıyıp göğüs ucuma koyunca böyle bir oh çekiyordum
Canireem Halil benim de yara olduktan sonra aldım hatta gelinimiz de aldı herkes çok memnun oldu ama siz yine de kendiniz bilirsiniz tabii😊
Buse91 Halil ben silver nurse kullandım ve inanılmaz faydasını gördüm hiç yara olmadı. Doğumdan 2 hafta önce kullanmaya başladım. Fakat kapakla birlikte herhangi bir krem kullanmamanız gerekiyor aklınızda bulunsun
Puren91 Halil Benim asiri yara olmustu hep agliyordum. Lansinoh, garmastan hic biri ise yaramadi sadece gumus kapak iyilestirdi. E bebekten silver nurse markali olani almistim, almanizi oneririm.
hiraveannesi Halil muhendisinoglu sayfasinda dogal gogus ucu kremleri ile beraber kullanin iyi gelecektir⚘