Aselinaannesi Bebeklerinize neler yediriyorsunuz , en çok sevdiği yiyecek nedir benim kızım bu aralar hicbir şey yemiyo
idil1990 Aselinaannesi sabah kahvalti ediyoruz lor labne suzme yumurta sarisi ihlamur seftali armut gibi urunlerden veriyorum. Oglen meyve puremiz var ya da muhallebi yapiyorum. Aksamda muhakkak corbamiz var kemik sulu tavuk sulu sebze ya da tarhana olarak yapiyorum muhakkak corbanin yanindada yogurdumuz oluyor. Bir disimiz cikti henuz emekleyemiyoruz 🌱
minesz21 Aselinaannesi kızım 5 ay 30 gün düzeltilmiş 7 ay 12 günlük🥰 sabah kahvaltı yapıyoruz yumurta peynir zeytin yada pankek krep öğlen meyve yediriyorum ne varsa akşam ya sebze yemeği kabak havuç brokoli vs yada çorbasını yapıyorum gece de muhallebi yediriyorum😋 8 kilo 300 gram 72 cm oldu bir dişi çıktı emekleme yok henüz yuvarlanıyoruz bol bol gülüşmeli bağırmalı bazen huysuz geçiyor günler 😂
Aselinaannesi minesz21 benim kızımda düzenli olarak kahvaltı ara öğün Akşam ve yatarken yiyordu son bi kaç gündür hicbir şey yemiyo ağzını bile acmiuo siz yatmadan önce neler yediriyorsunuz
minesz21 Aselinaannesi dişi çıkmadıysa ondan reddediyor olabilir zorlamayın benim kızımda bazı öğünlerde öyle yapıyor daha sonra deniyorum gece yatmadan da pirinç unlu muhallebi yapıyorum bazen meyveli bazen ıhlamur yada rezeneli tariflere internetten bakıyorum genelde de hero baby nin hazır olanlarını kullanıyorum bir sorun yaşamadım hippin de var hazır toz muhallebileri onlar da güzel 🥰
minesz21 Aselinaannesi birde ben saat 9 9 buçuk gibi veriyorum gece mamasını 10 en geç 10 buçukta uyuyor saat 1 gibi de emziriyorum yetiyor sabaha kadar uykusundan 1 saat önce vermeye çalışıyorum çünkü hala kusması devam ediyor sen uyku düzenine göre verebilirsin tabi