OmerAlp03 arkadaşlar bebeğim iki aylık ve sleepy marka bez kullanıyordum ama kakasını kıyafetine geçiriyor memnun kalmadım açıkçası sizin önerdiğiniz bez markası nelerdir sürekli değiştirmek istemiyorum 😣
Ikrazumra19 OmerAlp03 hem 2 yasindaki kizima hemde 3 aylik bebegime prima kullaniyorum hic tasma problemi yasamiyorum cok memnunum
Rabiaust OmerAlp03 bizde şuan sleppy natural kullanıyoruz taşma sorunu yok evveli de canbebe kullanıyordum onda oluyotdu taşma. Bu daha rahat şuan için. Belki bedn büyük geliyordur. Cırt bezmi külot bezmi slepyde külot bezler aynı no cırt bezler göre daha büyük geldi bana. Birde şu yeni çıkan pine smart var enfeksiyon gösteren onuda denemek istiyorum temiz içerikli imiş bklm.
Prensim1 Ya bu olay sanırım bebekten bebeğe değişkenlik gösteriyor. İlk Sleppy kullandım taşma yaptı, Prima denedin o da aynısını yaptı. Canbebe kullandık o hiç taşırmadı. Çok memnunum.
Miracs Sleepy natural kullanıyorum bende 2 aylık bebeğim 2 numara bez kullanıyorum daha 3 numara büyük geliyor ama taşma sorunu falan yaşamadım hiç
Kuzey03 Miracs slepyin bez bedenleri normale göre küçük diyolar doğrumudur acaba bende molfix den slepy geçmek istiyorum ama kaç beden almalaıyım kararsızım
Deletedmom297 OmerAlp03 Doğduğundan beri sleepy kullaniyorum. Hic sorun yasamadim. Normalde tasirmamasi lazim. Ya bebeginiz cok kaka yapiyordur ya da bez numarasi küçük geliyordur.
Miracs Kuzey03 evet doğru bencede ilk doğduğunda Molfix aldım o bitmeden sleepy aldım ikisinide kullanıyordum Molfix büyük geliyordu sleepy tam oluyordu
minikmisimben 1,5 yaşına kadar sleepy natural kullandım. İz yaptığı için molfixe geçtim memnunum şu an ☺️
anne15 OmerAlp03 molfix pure and soft prima aktif bebe ve prima günlük rahatlık kullanıyorum hiçbirinde sorun yasamadım