Gizem0910 Kızlar merhaba İstanbul Esenler-Bağcılar civarında memnun kaldığınız muayene ücretleri çok uçuk olmayan çocuk doktoru önerirmisiniz. İçime sinen bir doktor hala bulamadım çünkü😏Şimdiden teşekkürler 😊
Cemilev Gizem0910 Nisa hastanesi Murat Hamdi Yıldırım yalnız sadece Pazartesi ve Cuma akşamları orda kendisi cok iyi bir doktor araştırın derin
Canaryy Gizem0910 medipol mega fatih yuksel. 2 kere gittik Tek tek acikliyor , gayet nazik ve ilgili. ama telefon numarasini vermedi, ben de isteyemedim henuz
EsraEfee Bende ayni arayistayim. Aslinda doktorum uzman doktor memnunum ama kendisine sadece oraya gittigimde ulasabiliyorum.sabahtan beri kac kere aradim belli degil. Asilari sisteme islememisler saglik ocagi arayip islettirin diyor ama ben doktora ulasamiyorum. Bunun uzerine degistirme karari aldim. Allah korusun acil bi durum olsa napardim. Kadin dogumcumdan da cok memnun oldugum halde sirf kendisine ulasamadigim icin degistirmistim.
Aryaaaaa Medipolde zeynep arı ve irfan hüseyin var yeni yılda 95 olmuş muayene ücreti bende küçükçekmece bahçelievler arası araştırıyorum
Gizem0910 Aryaaaaa Bir çok doktora gittim ama söylenilen gibi bir şey olsa ulaşamysn anca tektat muayene olman gerek. Ayrıca bişey sorduğunda afam akllı cevaptanvermiyolar🙄
EsraEfee Cemilev. Benim doktorum da nisa hastanesinde.murat bey e tesadufen acile gittigimde denk geldim. Gercekten ilgili ve cocuklarla diyolog bir dr du.ama sinirli surede orda olmasi sikinti
Cemilev EsraEfee Malesef son bir aydır boyle oldu. Dr sadi konuk hastanesine gitmis cok iyi bir doktor