1105_bmb Kızlar 3 aylık oğlum var ve şehir dışı planmz var cesaret edemiyorum 7 8 saat yolcluk kendi aracmzla gitmeyi düşünüyoruz daha once giden varmi Ne yapablirm?
RasayiAA 1105_bmb 20 günlüktü oğlum 8 saat yolculuk ysptk sıkıntı yaşamdm bnm acıktılça emzirdm mama veriyorsanız bilemicem ama. Nasıl olur
hulyatkknt 1105_bmb oglumun kirki cikmadan 4 saatlik mesafeye gittik kendi aracimizla simdi de 45 gunluguz istanbuldan 300 km uzagiz hem emzieiyorum hem mama takviyesi yolda sıcak su yapıyorum onla mama veriyorum oto koltuğunda rahatca uyuyor
Biricik01 1105_bmb Daha yeni tatilden döndük 12 aylık kızım 10 saat yolculuk yaptık. mola vererek devam ederseniz sorun olmaz.kızım molalarda çok mutlu oldu arabada da hep uyudu genelde
1105_bmb RasayiAA emziriyorum sadece ama benimki arabayı pek sevmiyor sanırım yada sicaktan dolayı bunalio biyere gitmeye korkuyorum
hulyatkknt 1105_bmb oto koltuğuna oturttugunuzda sallaninca uyumuyor mu eşim sağolsun kasislerden özellikle ziplatarak geçiyor 🤣🤣
Mires Akşam yola çıkın bu sayede bebeğin yol boyunca hep uyumuş olur uyanınca da emzirirsin rahat geçer
1105_bmb Mires aklima tek yatan sey bu zaten muhtemel gece cikmak en iyisi olucak en azndan serinde olur