Hmtazra 5 aylık kızımın tırnağını keserken baş parmağının kenarını etini kestim kanadı ya teramycin sürdüm yarabandı yapıştırdım of Baska ne yapmam lazım kanı görünce cok üzüldüm😢😢😢
Mom14 Hmtazra benimkininde bi ara olmuştu kanı durmayınca direk yarabandı yapıştırdım kendiliğinden geçiyor bandı cıkarma
Gdogru Hmtazra bikaç saate geçer, çabuk yenileniyor derileri. Hepimizin başına gelmiştir illaki, dert etmeyin. Bi dahakine daha dikkatli olursunuz
ZeynepEceninAnnesii Hmtazra böyle bi post bende açmıştım zamanında. Hey gidi günler. Aynı öyle baş parmağının etini kesmiştim sabaha kadar ağlamıştım kanadı diye ☺️ Her annenin basına geliyo sanırım bu durum. Çabucak iyileşir annesi üzülme 🙏🏻 bilerek yapmadın sonuçta. Ama ben o günden sonra tırnak makası kullanmadım normal bebek makası kullandım tırnaklar için. Onunla kesmek daha kolay size de öneririm 🌸
Rojgl Bizde yaşadık aynı durumu temizleyip yara bandı yapistirmistim kanamasi durmuştu bir kaç gunede toparlamisti. Tek başıma kesmedim sonrada hep eşimle birimiz oyaladik diğeri kesti yoksa çok zorlaniyorum 8 aylik sürekli hareket halinde 🧸gecmis olsun 🙏
Linaidilmom Hmtazra Tırnak makasını bence 1 yaşından sonra kullanmalıyız, ben bebeklere özel makasla kestim hem eti görebiliyorsunuz hemde çıt diye kesiyor. Geçmiş olsun🥰
ikiprensannesii2 Hmtazra chicconun tırnak makasını deneyin isterseniz bebekler için olan dün kestim ilk defa çok kolay oldu