Birgul Nilbebek12 benimki kurudu kuruduktan sonra dusmeden yikadim ben sonra kendisi dustu.hicte sorun yasamadik cok sukur
KbraaaS Nilbebek12 ilk oğlumda düşmeden yıkanmış ti ve çok sorun yaşadım 2 ay Dr gottim enfeksiyon kaptığı için sürekli yakma işlemi yapıldı şimdi bebeğin 4 günlük dusnmedi düşünce ertesi gün yıkamayı düşünüyorum
Nilbebek12 sinemin bana da doktorum 3 gün sonra yıka dedi . 3. Gün yıkamayı düşünüyorum ayakları ve cildi soyulmaya başladı çünkü yıkayınca geçer mi acaba
ikiprensannesii2 Doktor yıkamayın dedi ama yıkadık biz çünkü bebeğimin cildi mahvoldu döküldü ayaklarından kafasına kadar sildim ama fayda etmedi ayrıca çocuk rahat etmedi uykuya zor geçti göbeğine dikkat etmeye çalıştık daha düşmedi kurudu ama bekliyoruz bakalım
sinemin Nilbebek12 geçmiyor canım benimkinin de öyle deri değiştiriyormuş kilo aldıkça öyle dedi annemler ben onun için bebek yağı kullanıyorum banyo yaptırdıktan sonra kurudukça da yağlıyorum
ikiprensannesii2 Nilbebek12 biraz kaldı oda durmaktan yapıştım bir kaç yıkamada geçer o kadar rahatladı ki çocuk dün geceden beri sadece emmek için uyanıyo geri yatıyo
ballitursu Nilbebek12 düştükten sonra ertesi gün yıkadık .zaten çok sıcak havalar sorun yoksa bence ertesi gün yıkanmalı