bcg Tebessüm şeklinde değil hızlı nefes alıp verme , sessiz kahkaha gibi uykusunda gülmesi oluyor endişeleniyorum , bu normal mi ? Yaşayanlar paylaşabilir mi
aysenuryk bcg benim bebegimdede oluyo 2.5 aylik once guluyo sonra dudaklari buzuyo aglar gibi oluyo hizli hizli nefes alip veriyo dediginiz gibi. Ruya goruyor diyorum heralde ya da korkutuluyomu acaba diyorum hemen elini tutuyorum ya da basini oksuyorum birazda dua okuyorum sakinlesiyo o sirada 😊
Mom299 bcg Rüya görüyolar canım o daha bir melek oldugu için şuan onunla melekler oyun oynuyo ve güldürüyor kimbilir ne güzel masallar oyunlar yapıyolar anlatıyolar melekler ki ona o kadar gülücük yapıyolar yani korkutma kendini canım korkuyla korku gelir sen içini ferah tut ole kötü düşünme sakın melekler senden çok onu koruyor emin ol heran onun yanındalar çünki😊
bcg Tebessüm şeklinde olduğunu biliyordum , ama karnını hareket ettirip hıhıhı gibi ama sessiz olunca endişelendim teşekkür ederim
Mom9 Enteresan şeylere takılıyorsunuz ya 🙈 yani benim kızfa yapardı endişelenmek hiç aklıma gelmedi😅🤣