Bende de doğumdan sonra fissür (makat çatlağı) oluştu. Hem hemoroidlerim var hem de büyük bir çatlak. Doktora gittim acil ameliyat dedi. Malum doktorlar bayılıyor kesip, biçmeye heleki bu dönemde (hastaneler düzgün iş yapamıyorken). Sonra tanıdık bir Cerrahla görüştüm. Bana Ultraproct Merhem kullanmamı söyledi. Sabah akşam kullanacaksınız. İçerisinde çubuk gibi bir şey çıkıyor onunla sürerseniz iç kısma sürmeniz daha kolay olur. Mutlaka hemoroid banyosu alın. Sık sık dayanabileceğiniz kadar sıcak suya en az 15dakika oturun. Bol lifli gıdalar tüketin. Özellikle kayısı kompostosu ve her yemek öncesi bir tatlı kaşığı zeytinyağ için. Beyaz ekmeği asla tüketmeyin. Kepek ekmeği yada çavdar ekmeği tüketin. Ben bu şekilde şifa buldum umarım size de faydası olur.
Kremi 15 gün günde 2 sefer suya oturduktan sonra sürerseniz daha kolay olur. 15 günün sonunda teke düşürerek sadece akşam sürülecek ve 4 gün sonra da kesilecek.
** Krem çok çabuk iyileştiriyor. Düzeldim diye düşünüp sakın kullanmayı bırakmayın.
Şimdiden geçmiş olsun.