Birgul Kizlar uc bes gun oldu ek gidaya gecis daha dogrusu gecmeye calisiyoruz.ama asla almiyor kitliyor agzini mumkun degil veremiyorum bisey.sizler nasil surecler ysadiniz zamanla alisir mi ne yapmam lazim.o kdar uzuluyorum ki
Emin_e Birgul tadimlara biraz ara verip tekrar deneyin benimkinde ise yaradi… 5 gun bir sey vermedim simdi tekrar basladim
idil1990 Birgul ne cok ac olucak ne de cok tok tam arada vermelisiniz zaten yiyecegi bi kasik ilk zamanlar cok urun ziyan oluyor cope gidiyor ama tadim donemi maalesef boyle zamanla alisicaktir yutmayi henuz bilmiyor tatmayi bilmiyor biraz zaman verin hepsini ogrenecektir. Ilerleyen gunlerde insallah agzini kendi acicaktir
Mrvcck Tadım yaptırırken karnının çok tok olmamasına dikkat edin, tokken yemek istemiyorlar. Bir de asla zorlamayın, zamanla alışacaktır.
Birgul Mrvcck uzuluyorum yemeynce uc saat bisey yemiyor veriyorum yine almiyor.bi de mama ile besleniyorz guya mama ile beslenenler ek gidaya kolay gecer derlerdi😞 zorluyorum ya zorlamiyim diyorum yine kendimi zorlarken buluyorum 😞😞
Mrvcck Birgul birkaç gün ara verip sonra deneyin. Benim bebeğim silikon kaşığı kabul etmedi, bizim kullandığımız çay kaşıklarıyla yiyiyor. Bir de ne çok aç ne de çok tok olmalı.
Birgul idil1990 evet bir hevesle yogurt yaptim hep gtti cope cok uzuldum.insallah insallah bir tatli kasigo yiyor ama zorla iste.o zaman biraz ara vereyim sonra tekrardan deniyim.cok saolun moralim duzeldi vallahi