Kalkanok Merhaba sevgili anneler konumuz bebeklerimiz olaun 🤣 sizin Bebişler ne zaman tek başına döndü ne zaman emekledi ne zaman desteksiz oturdu veeee ne zaman paytak paytak yürümeye başladı 😍hadi sohbet edelim ☺️☺️☺️
Reckless Kalkanok 6. Aya doğru döndü sanırım, 8 aylıkken emekledi, 10 aylıkken tutunarak kalktı sıralamaya başladı, 13 aylığa kadar tutunarak gezdi 13. Ayında düşe kalka yürümeye başladı çok şükür 😂😂 ağırdan aldık biz kendimizi acele etmedik 😂
Reckless Kalkanok Yok kız benimki😂 sözde erkekler daha çabuk hareketlenirmiş geç konuşurmuş, kızlar geç hareketlenir erken konuşurmuş benimde duyduğum😂
Kalkanok Reckless bizde tam tersi kızlar atik olur erkekler ağır olur derler ama bakalım benimki ne olacak ☺️
Reckless Kalkanok Değişiyor ya kız erkek farketmiyor bence bebeğin kilosuna göre erken ya da geç öğreniyorlar
Yaseminehir Kizim 4 aylik dondu 5 ay emekledi 7 ay taytay durdu 10 ay yurudu dogum gununde kosuyordu😂 oglum nasil olacak bilmiyorum 2 aylik
Reckless [bilinmeyen] 😂😂 bizde 8de başladık emeklemeye olsun acele etmesin çok önemli değil ne kadar geç o kadar iyi derler 😂😂
Reckless [bilinmeyen] Aynen 😂 ben geçen kızımın ağzından pastel boya aldım mesela bantlı çekmeceyi açmış almış yemiş biraz. Birazıda kakasından çıktı 🤦🏻♀️😁