Selam kızlar, 100 günlük bebeğim var doğumyaptığım gibi ilk yarım saat için de emzirmeye başladım sütüm çok fazlaydı bebeğim sürekli emmek istiyor emiyor fakat sürekli de ağlıyordu. Daha sonra sarılık değerimiz çok yükseldi ben emzirdikçe düşer dediler fakat her geçen gün daha da artarak devam etti çişin de ve kakasın da azalma oldu neredeyse hiç kaka yapmamaya başladı 17 gün de 100 gram almıştı sadece. Mecburen mamaya başladık meme+mama şeklin de gidiyorduk Meme reddi yaşadım ebe bir tanıdığımızın yardımıyla 2 gün boyunca kendimi ve bebeğimi çıplak bırakacak şekilde bebeğimi kendime bağladım(senin kokunu unutmuştur dediler) geve gündüz yapışık kaldık nitekim bebeğim tekrar emmeye başladı fakat son 10 gündür yine memeyi istememeye yine başlardaki gibi deli gibi çırpınıp ağlamaya başladı evladım. Her anne emzirmek ister deli gibi ağladım sabahlara kadar emzirdikçe sütün gelir dediler sürekli memeyi ağzına verdim mamadan önce de sonrada sürekli yaptım bunu ama çocuğum kilo almıyor ve sürekli açlığından ağlıyordu vicdanyapıyordum. Şuan da kilosu gayet iyi 6555 kilo ağlamıyor çok huzurlu bir şekildeuyuyor. Demek istediğim mama için vicdan yapmayın mama veren anne kötü anne değil ben bu konuda çok sıkıntı çektim sürekli emzir emzir lafları duydum(Sanki biz emzirmek istemiyoruz) emzirmek benim en çok istediğim şey ama olmayınca olmuyor çocuk katılır derecesin de ağlıyor tekrar kendine bağla dediler yine olmadı her yolu deniyoruz bazen olmuyor benim gibi vicdan yapan anneler için yazıyorum asla kendinizi üzüp yıoratmayın önemli olan bebeklerimizin sağlığı