linguist92 Kızlar bebeğim 47 günlük, bu hafta perşembe günü sünnet yaptıracağız. Beni neler bekliyor, kaç günde iyileşir pansuman falan gerekli mi? Nelere dikkat etmeliyim? Bebekken sünnet ettiren annelerden tavsiyeleri bekliyorum ❤️
Gamzeli2206 linguist92 inşallah kolay geçer klips Li mi olucak dikişli mi bizim ki dikişli oldu biraz zor geçti yapıştı tekrar deri deriye o yüzden sürekli pipiyi geriye çekmek lazım mış bunu bilmiyordum hiç yapmadım canı acır diye
Keremtugra linguist92 merak etmeyin aksi bi durum olmadigi surece 3 gune iyilesiyor pansuman olarak bi krem veriyorlar onu suruyosun sargi zten 2 3 gune dusuyor sadece uyusukluk gecerken biraz ağlıyorlar bide ilk cislerini yaparken bizde 37 gunlukken yaltirdik 3 gune iyilesti ben iyiki yaptırmışim diyorum herzaman
TurkerNoyan linguist92 tam bu akşam bunu konuştuk 2 aylığız ben yaptıramam diye başladım ağlamaya eşimde tamam ne zaman istersen dedi ama sanırım sizden cesaretlenip yaptıracağım oofff bilemiyorum daha çok küüçükler 😔
Aslann linguist92 bu virüs yüzünden yaptırmadık biz 6.ayına kaldı nasıl olacak bilmiyorum birde maşallah çok hareketli inşallah iyi olur
linguist92 Gamzeli2206 onu bilmiyorum hiç sormadım ama muhtemelen dikişli olur doktorun sayfasında dikiş atılırken video gördüm çünkü. Deriyi çekelim eğer öyle yapılacaksa, çok teşekkürler ❤️
linguist92 TurkerNoyan biz de aynı tereddüte düştük ama onun iyiliği için ne kadar erken o kadar iyi dedi doktorumuz ❤️ İyi bir doktor bulup yaptırın bence, biz gata çıkışlı doçent çocuk cerrahı ve üroloğuna yaptıracağız inşallah kolay geçer 🙏
Gulsahh5258 TurkerNoyan ne kadar erken yaparsan o kadar iyi.ben oğlumu 5 aylıkken yaptirdm.sadece ilk gün çektim ertesi güne birseyi kalmadı
luna İlk 2-3 gün ağrı kesici kullanmayı ihmal etmeyin sonra çok canları yanıyor ufaklıkların. Bize doktor ilaç krem vs hiçbişey vermedi kendi kendine iyileşir dedi. Mümkün olduğu kadar açıkta bırakmak iyileşme sürecini hızlandırıyor bir de biz sünnet olduktan bi gün sonradan itibaren her gün duş aldırdık kesinlikle sıcak değil çok ılık suyla o da hızlandırıyo iyileşmesini
Keremtugra linguist92 banyo konusunda kisitlama olmamisti galiba cunku 37 gunlukken yaptırdık 40 cikana kadar hergun yikiyodum ben
Bsekvnz 1 ay önce yaptırdık günde 3 kez pansuman yaptık, ağrısı mahasallah hic olmadı ağrısı olursa ver demişti dr. Çok şükür hic olmadı vermedik pansumanı aksatmadık bezini sık değiştirdik normalden biraz daha havalar sıcak diye günde toparladı şimdiden geçmiş olsun🌼birde karton bardak yarısını kesip koydurmustu dr muz değmesin diye bezine