Kubraerdal Selam anneler 5 ay 10 günlük kızım yüz üstü uyumak istiyor kendi kendine dönüyor korkuyorum bebeği yüz üstü uyuyan varmı
Dilarayy Kubraerdal 4 buçuk aylık bebeğim doğduğundan beri yüz üstü uyuyor sırt üstü uyutmam mümkün bile değil anında uyanıyor ellerini kollarını yüzüne vuruyor. Kafasını kendi çevirebildiği sürece sıkıntı yok canım
aksu5334 Kubraerdal 4 buçuk aylık oğlum 4. Ayın başından beri kendi sağa sola dönüyo bazı sabah yüz üstü buluyorum nasıl istiyosa dönüyo artık kendi bişey olmaz Allahın izniyle
eliftoprakpolat Kubraerdal benim oğlumda 5 ay 11 günlük yan yatıyordu önceden bir aydır falan hep yüzükoyun uyuyor ben döndersem de tekrar aynı pozisyona geçiyor öyle çok rahat uyuyor yoksa çabuk uyanıyor
Atlasin_annesi İlk üç ay hep yüzüstü uyudu oglum. Şimdi 5.5 aylık. İlk zamanlar sırt üstü yatırınca uyanıyordu hemen (kuvozde yüzüstü yatmaya alistirmislar). Şimdi de yüzüstü sevmiyor. Yüzüstü yatınca kafasına iyi dikkat edin, sık sık kontrol edin.
Kubraerdal Dilarayy ağzı burnu kapalı bir şekilde dalıyor uykuya kafasını yan çevirmiyor ben çeviriyorum o düzeltiyor
eliftoprakpolat Kubraerdal benimki çeviriyor o yüzden sıkıntı olmuyor doktorumuzda söylemişti en rahat uyku yüzüstü ama kontrol altında oldukça diye sizinkide alıştırır yakında kendini
cinarkusveannesi Kubraerdal 5 ay 20 günlük benim oğluşta yan ve yüzüstü uyuyor hep o şekilde derin uyuyabiliyor anca. Yastıksız uyuduğu içinde tamamen yatağa gömülmesi mümkün değil aslında illaki nefes alacak kadar açık kalıyor yastıksız yatıyorsa korkmayın yastıklıysa yüzüstü riskli🙏🏻