Canan1dan2 Kızlar kızım 2 buçuk aylık yarın denize gidelim diyoruz sizce gitmeli miyim? Güneşin bir zararı olur mu ? Bir iki ay daha beklemeli mıyım? Önerileriniz nelerdir?
Yagmur2019 Canan1dan2 öncelikle Pandemiden dolayı sakin bir yere gidin hava çok esmiyorsa su sıcaksa denize sokabilirsiniz bizim buralarda 2 aylıktan başlıoruz sokmaya😁 ama çok denizde tutmayın bebişi hemen çıkarın kurulayın güZelce bence bir zararı olmaz
Ikrazumra19 Canan1dan2 ben anyada oturuyorum kizim suan 3 aylik 3 defadir gidiyorum bebek arbaasi ile pusettw duruyor yani ona semsiye kiraliyoruz
Canan1dan2 Erkek_annesi11 ya korona dan dolayı 1 yıldır çıktığım sadece alış veriş hiç bir yer yüzü görmedim ve artık bunaldim
Kusannesi Bende istiyorum ama uykusu gelse nasıl uyutucam o sese o aydınlığa uyuyacak mı, sıcaktan bunalır mı o yuzddn gidemiyorum 😂
mikelenjelo35 Kusannesi ana kucağı varmı.ben alıyorum ana kucagini.sinekligide var.uyku saati gelince anakicaginda ninni açıp salliyorum.oyle güzel uyunuyorki ses falan duymuyorlar.
Canan1dan2 Ikrazumra19 bebek arabamız yok malesef her yere kendi arabamız ile gidiyoruz o yüzden gerek yok diye düşünmüştüm meğer çok lazımmış
Helenyaz Canan1dan2 gitmenizi önermem, ben gittim üstelik ¾ saat ancak kaldık, akşamına bebişim ağlama krizine girdi, acile götürdük, dr sıcak çarpması olmuş dedi. Bu sene bir daha tövbe ettim. 2.5 aylık benim kızımda.