DurukanEsen Bebeğim bugün hep 37 ve 37.5 ateş arasinda geziniyor. Başka belirti de yok ne yapabilirim
Deletedmom348 DurukanEsen Canım üstünü incelt bebeğin. Örtme üstünü. Takip et. Sıcak havadan olmuş olabilir. Ama takipte kal. 37.5 olmuşsa yükseledebilir.
Asselimm DurukanEsen canım aynısını 3 gündür bende yaşadım bugün çok şükür geçti ateşi ben sürekli nemli bez koydum başına koltuk altına sadece atletiyle yatırdım bide ılık suyla duş aldırdım geçti
Mervemerveesk DurukanEsen takip etmeye devam edin. 37.5 u geçerse ateş düşürücü verin demişti doktorumuz bize
Mrscan DurukanEsen benim kızımda 3.5 aylik sürekli ateşi o civarlarda batida 37 37.2 lerdeydi şimdi 37.7 lere kadar çıkıyor sıcaktandır. Benim bilr 37 ye çıktı doğuda
Atypicalmom DurukanEsen üşütme ihtimali nedir? Aşı sonrası değilse üşütmediyse enfeksiyon da olabilir. Takip edin yükselirse kesin gidin geçmiş olsun
DurukanEsen ozgurkus ozgurkus tahlil yapmadan bir şey önerebilir mı? sizin onerdiginiz dışında bilemedim.
Atypicalmom DurukanEsen daha yüksek olur 38 ve üzeri olur diye biliyorum. Bence siz yine takipte kalın üzerini hafifletin. Bizim de bir gün öyle oldu sebep yoktu üşümüş olabilir dedim. Üzerini hafiflettik takip ettik geçti 5 6 saate hemen geçer inşallah
DurukanEsen Temassız ile ölçüyorum Mesela basinin yanları 37.2 37.5 alnı 36.8 vücudunu 36.5 çıkıyor Hangisi doğru sizce
Wolverine DurukanEsen 36.2-37.2 arası arltes değil bebek normal vücut isisidr. Daha altinda olması usumesi anlamina gelir 37.5 hafif ateş olduğu için takip yeterli olabilir. 24 saat boyunca 38i ara ara geçen ateş oldugunda ihmal etmeyin bir hekime görünün. Varsa evde bir çay kaşığı calpol de icirebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Bincesur Çok küçükmüş takip edin mutlaka benim bebeğim 1 yaşında ondada 3 gün yüksek ateş oldu sonra kırmızı döküntüler çıktı, 6. Hastalıkmış. 2.5 aylık bebekte olur mu bilmiyorum ama ılık duş aldırın mutlaka bence bi doktoruna da danışın
DurukanEsen Bincesur 6. Hastalığı biliyorum birinci oğlumda aynen dediğiniz gibi 5. Ayda yaşadık 39 40 dereceyi görmüştüm. Doktorda anlamamıştı. Döküntüler olduktan sonra 6. Hastalık dedi
bizimgofret Benim bebeğimin ateşi de hep bu şekilde. Doktora da söyledim fakat kontrol etti bir seyi yok dedi test yapmadı. Hava sıcak olduğu için yükseliyor sanırım. Enfeksiyon olsa daha da artardı.
DurukanEsen bizimgofret temassız olduğu için farklı farklı cikiyor 37.1 sakaklari şu anda alni 36.9. hangisi doğru bilemiyorum. Keşke temassız almasaydim