ArasAybarsMoM Caki prematil mama kullaniyorum ben 33 haftalik dogdu sadece mama ile besleniyo 2 saatte bir 40 cc iciyo 24 gunluguz
1Dost Caki 30 cc içiyordu ama kusma sorunu vardı kusup yine istiyordu böyle böyle 90 cc veriyordum. 31 haftalık doğmuştu 35 haftalıkken geldi eve
Caki TwinsmomDA bizim prematüre doğdu 20 cc içiyor du şimdi 30 cc ay ay değişiyormu cc aptamil premature manası 15 gün kullandık bitti 0.6 ay a gecicez
TwinsmomDA Caki benimkilerde prematüre. Hastaneden o şekilde çıktılar bizde öyle devam ettik 3 saate bir beslemeleri vardı. Düzeni bozmadık
ArasAybarsMoM Caki ne kdr sure premature mamasi kullandiniz acaba bize doktor 3 kiloya kadar kullanicaz dedi suan 4. Kutudayiz
Deletedmom348 Caki internetten bak canım antikolik biberon diye çıkıyor.. gaz sorunu çok yaşamazsınız
ArasAybarsMoM Caki malesef kuvezde kaldigi zaman bnm sutum gitti sonradanda gelmedi zaten oyuzden sadece mama ile besleniyo
Caki ArasAybarsMoM cnm benimde sezaryandi süt yoktu emdikçe azda olsa geldi ebe emdikçe gelir damlada olsa ver dedi