Fatma2605 Merhaba kızlar yola çıkınca arka koltukta midem çok bulanıyor eczaneye sorduk bulantı ilacları süte geçer içmesin demiş sizin önerebileceğiniz birşey varmi? Yada bulantı ilacı kullanıp bir sorun yaşamayan varmi ?
VERA19 Fatma2605 Zencefilli su👌🏻 Su şişesi alın yanınıza.İçine taze zencefil doğrayın bulantılara iyi geliyor hamileyken bir nebze daha iyi hissediyordum🙏🏻☺️
_tospikannesi Fatma2605 nohut yutun, limon alın yanınıza koklaya koklaya gidin birşeynolmaz inşallah 🙏🏻
sahikakocarslanli Fatma2605 bı iki tane pişmemiş kuru fasulye yutun o midedeki suyu emer bulantıyı hissetmezsiniz
Fatma2605 Annemmmm soda denedim daha kotu oldum bilmem neden belkide psikolojik pek ise yarayacagini dusunmemistim
Fatma2605 sahikakocarslanli yaklasik 12 saat surecek yolculugumuz yanima alip 6 saat sonra filan bir iki tane daha yutsammi sizce
sahikakocarslanli Fatma2605 tabi olur sonuçta zararlı bişi değil bı iki tane yutmadan bişi olmaz .bı de ne kadar doğrudur bilemem ama bı çok yerde gördüm göbek deliği nin tam üstüne delik kapalı kalacak şekilde artı şeklinde yara bandı yapıştırınca da mide bulanmıyor diyorlar denemesi bedava onu da bı deneyin isterseniz
aramsamsam Fatma2605 her iki bileğe takılan bulantı bileklikleri var manyetik bi etkisi oluyor bildiğim kadarıyla. Bir yakınım çocuğu için kullanıyordu memnundu araştırın derim. Medikallerde satılıyor diye biliyorum.
17062019 Fatma2605 canim hamileyken doktor emedur doye bir ilac yazmisti.onu iciyordum.cok bulantim vardi.yolculuk beni de etkiliyor.emedur iciyorum 1 tane yola cikmadan.cok iyi geliyor.sute gecmiyormus o