Ozum Oğluşum 3,5 aylık en kısa sürede sünnet ettirmek istiyoruz. Evde mi hastanede mi olmalı? Lokal anestezi mi, genel anestezi mi olmalı? Tecrübesi olanlar tavsiye verebilirler mi?
ikos58 Ozum lokal anestezı ıle hastanede oldu 1 ay once 5 aylıkken toplam 18 dakıka surdu. Ertesı gun ayaklandı
Ozum suca henüz hastaneye karar veremedik. Yanına girmeyi istiyoruz o yüzden. Ama araştırmama göre hastane daha iyi olur. Lokal anestezinin dezavantajı var mı?
suca Ozum tamamen uyutulmasi bence bebekler icin ağır bi durum tibbende zararlari vardir diye dusunuyorum nette arastirmak lazim ben istanbulda bi özel muayenehane de yanina esimle beraber girerek uzman doktoruna yaptirdik lokal aldu vede oğlum 7 günlüktü. cok gecikmeden yaptırmanızı tavsiye ederim ins kolayca atlatirsiniz
AyseM Ben oğlumu 35 günlüklen lokal anestezi ile sünnet ettirdim inanın çok rahat oluyor iyileşti bile 🙏
Emine Ozum biz 2,5 aylıkken hastanede lokal anestezi olarak ettirdik. Arkadaşım evde yaptırdı ve pişman oldu ortam gereği falan pek hijyenik olmadığını söyledi genel de azda olsa narkoz alıcak bence lokal daha iyi tabi doktorunuz yine yönlendirme yapar
ZuZu97 Ozum lokal anestezi ile hastanede tabiki..benim oglum 1 ay once sunnet oldu hastanede ve cok rahat oldu cabucakda iyilesti..1 gun agri oluyo ve 10 gune tamamen iyilesiyo