Hkgi Sol göğsümde sertlik ve hafif ağrı var sanki yuvarlak yuvarlak kitle var gibi var mo başına gelen emziriyorum sezeryan doğum yaptım 37 gün önce
Kadervural Hkgi sicak su kompleksi uygulayin bol bol 2 saattw bir emzirip yarim saat sonra sutunuzu sagin ben mahvolmuştum o agridan koltuk altim ağrıyor du
Oglusm Hkgi 3 haftaya yakındır çekiyorumm 🙄 Denemediğim bisey kalmadı doktora gttim antibiyotik verdi oda gecirmedi bayramdan sonra yine gidicem 😑
Hkgi Erkek_annesi11 ya aslında süreklide emdi bugün ama daha çok deneyeyim bari çok teşekkür ediyorum
Erkek_annesi11 Hkgi rica ederim o aşırı agrı yapar emzirirken o sert yerleri sık sütü bebeğin emsin açılır süt yerleri emzirirken sıkarsan
Hunilianne Hkgi ağrıyan göğsünü emzir ama bebegi tersine yatır yani bebegin bacakları senin koltukaltına doğru gelsin bol bol emzir cok ise yarıyor
Hkgi Oglusm yaa bende de yeni oluştu annemler canın çekmiş ama canının çektiğini yiyememişsin diyorlar canımın ne çektiğini bulmaya çalışıyorum 🤦🏻♀️ İnşallah mastite kadar gitmez
Kadervural Hkgi sertleşmiş ondan mutlaka sicak suya havlu koyun gogusunuze koyun aksin sonra uyku gecisinde emzirin
Mavi2020 Hkgi benimde öle oldu 2 gün sonra ateşledim süt sıkmış meğer bence emzir ve sağ boşalt tamamen sütleri yoksa devam ediyor
Hkgi Kadervural evet sıcak duş alıp sıcak kompres uyguladım zorlada olsa verip emzirdim sonrasında sağdım sertlik gidince o kadar rahatladım ki. Şuan yok normale döndü ama bebeğim hala almıyo alsada yutkunmuyor boş emiyo 😟
Kadervural Hkgi elinizle sıkın sut akiyorsa o da dogru aliyorsa agzina emiyordur zaten bizimkinden bazen ses geliyo oyle au içer gibi yutkunma arada oluyor