ahlasinannesi Alerji olabilir canım benim oğlum da da vardı ilk zamanlar kendi kendine kayboldu sonra tekrar çıktı doktora gösterdim alerji dedi bı krem verdi sabaha bişey kalmadı
suca [bilinmeyen] surekli sapka takiyorsaniz hava almadigi icin terleyip pisik oluyordur ondan öyle oluyordur benim oglumda sapka kullanirken öyle oluyordu artik evin icinde sapka kullanmıyoruz bir daha olmadı
suca [bilinmeyen] sapkayi cikardiginizda farkediyorsunuzdur belkide..iciniz rahat etmiyorsa doktor kontrolünde bi sorun isterseniz
GmzSnn SürekLi temiz ağız beziyLe kuruLayın we göğüs kreminizden sürün hemen geçicektir banyodan sonra kesinlikLe ısLak kaLmasın sabah uyandığında akşam yatarken gün içinde kontroL edin akşam yatarkende temiz bir bezLe sadece suyLa siLip krem sürüp yatırın
GmzSnn [bilinmeyen] bende iLk şaşırdm oğLumn göbek bağının mandaLının aLtına pişik yapmıştı ebe ewe geLdiğinde oğLanı yıkarken göğüs kreminden sür böyle pişen yerlere dedi poposuna normaL pişik sürersin boynu koLu kulak arkası bunLara göğüs kreminden sür daha çabuk iyiLeşir dedi hatta boynu oLmuştu bi keresinde sürdüm geçti 😊😊
Mustafayusuf [bilinmeyen] canım ben pamuğa pudra döküp onu sürüyodum 3 günde atlattık çok şükür bi dene istersen