Mrcoyku 3.5 aylık bebeğim var uykuya geçemiyor uykusu var ağlamaktan helak oluyor 1 saat kesintisiz ağlayıp zor uyutuyorum sinirlendiği için memeyi de almıyor kendisi de helak oluyor var mı tavsiyesi olan
AlmilaDoga Mrcoyku pışpış vs açsan telden ? ya da uyutma şeklin ne ? belki bebiş onu değiştirmeni istiyordur? karnı tok mu ?
Muhammedd23 Mrcoyku uyutmaya daha erken başlayın belki geç kalıyorsunuz dur . Uyanık kalma süresini fazla tutuyor olabilirsiniz. Ayrıca ortam ayarı yapın siyah perde gibi
anne15 Mrcoyku memeyi yasıyoruz ama uzun süredir tazyik vardı sütümde ondan memeyi tutmakta direndi sanırım o diriyo kendini diye bende bırakmasın emmeyi diye zorladım artık emsede ilk bastaki gibi diremiyo ama ayakta tutuyo memeyi öyle oturabiliyorum. Bugunlerde bazen otırarak bazen ayakta tutturuyorum belli olmuyo hiç. Uyku gerilemesi de var gibi de yok gibi de . Bazen uzun süre uymadanda durduğu oluyo ama huysuzluk vs olmuyo uykusu gelince yine gözlerini ovuyo uyutuyorum . Ama uykuya gecişin zor olduğuda oluyo yarım saatten fazla salladığımı bilirim ayağımda
Mrcoyku AlmilaDoga hepsini deniyorum ayakta sallama battaniyede sallama ama sanki bi yeri acımış gibi çığlıkla ağlıyor panikletiyor uykusu geçemeyince inanın evde hamak 4moms hepsi var istemiyor birde bu ikinci bebeğim acemilik bilmemezlik benden mi desem bebek huysuz
Fatima33_ Mrcoyku bu bizim de sorunumuz, ve 41 kiloyum, düşün ben ne haldeyim asla şikayet değil. 🌷Canı sağ olsun kızımın. Çok zormus kucagımda suan an itibariyle bile emdi ama bırakamıyorum yemek hazır ama kucagımdan indiği an uyanacak simdi
Sedagenco Gazı olabilir Üşütmüşse karnı ağrıyor olabilir Aç olabilir yani doymuyordur belki Hava çok sıcaksada uyuyamazlar sıcaktan Emzik istiyor olabilir Bunların hepsi tamamsa youtube da White noise baby sleep diye müzik var müzikte değil aslında anne karnının içindeki seslermiş onlar bebekleri rahatlatmak için benim bebeğim sadece onu açınca uyuyor sende dene istersen böyle 10 saat sürüyor