Ikra5965 Bebeğimin poposunda pişikten farklı birşeyler var suya koyunca beyazladı muhtemelen mantar önerebiliceğiniz birşey var mı kızlar yada bir ilaç
Ecemegem Mantarozol kullandık biz etksni gördük ama bizimki kesin mantardı doktorumuz önerdi siz kendiniz teşiş koymadan bi doktor görsün farklı bişey de olablir yanlış tedavi olmasın
Ikra5965 Ecemegem bayram olduğu için doktora gidene kadar daha fazla yayılır diye korkuyorum açıkçası bir krem alıp süreyim diye düşündüm ama
Ikra5965 Mrc123 evet canım aynen öyle sabah havuza koydum kabarmıştı biraz araştırdım mantar gibi geldi şuan doktora götüremeyeceğim için fazla yayılmadan bir ilaç alayım diye düşündüm
Ecemegem Ikra5965 hamazing zinco bunlar işe yaramadı bizde mantarazol vardı evde mantar kremi doktora sordum bunu kullanabilir myim diye günde 2 defa 2 haftadan fazla kullanma dedi zaten bi kaç gün içinde fayda sağladı tamamen gecti
Mrc123 Cogalıyor evet evet ben 1 hafta oldu kullanalı bugun baktım kurumuş. Günde 2 kez sürdüm. birde her gun yıkadım oglumu. Ve havalandırdı günde 2 kez