Sule77 Uyku eğitimi alıp memnun kalan annenler önereceğiniz bir eğitmen var mı? Fiyat olarak ucuk olmasın yani 1000 TL nin üstünde fiyatla Verenler var tercihim değil.Ayrıca eğitim bebeğin psikolojisini bozuyor diye gelip yorum yapanlar oluyor yapmasın ben bebeğimi ağlatma taraftarı değilim böyle eğitim verenle zaten çalışmam.Bebeğim memede uyuyor sürekli uyku döngülerini geçemiyor bozuldu artık 30 dakikaya düştü uykuları onun hem beslenmesi hemde uyku düzeni için eğitim almaya karar verdim .Yoksa böyle giderse obez bi bebek olacak emmekten 🤦🏻♀️
Sule77 Sule77 sallamayı bıraktırdım memede dalıp beşiğinde uyuyordu 45-1,5-45 uykuları vardı şimdi 30 dakkaya düştü atak haftası falan da değil
Bircegeldi Çiçek ailem sitesinden aldım uyku eğitimi ve çok memnun kaldım tavsiye ederim, bahsettiğiniz gibi uçuk fiyatlar da değildi
Sule77 Bircegeldi merhaba sayfayı inceledim siz üyelikten sonra kendiniz mi videoları izleyip verdiniz yoksa sizinle iletişimde olup yönlendiren oldu mu
Aysukk Baldan anne var 1500 den basşıyor sanırım irlandalıanneyi bahsetmiyorum bilee🤦🏻♀️ aslında bende düşünüyorum ama daha 4 ayına yeni girdi kendimmi denesem yoksa hiç cocugu yıpratmadan direk eğitimmi alsam bilemedim ilk bebeğim hem ikinciyide olursa inş dogru büyütürüm diye düşünüyorum
Bilgiliannem Sule77 memede uyutma en zor bırakılan destekli uyuma şekillerinden birisidir.sıfır ağlama olmuyor malesef.çünkü bebek alıştığı gibi uyumak istiyor. siz de memede uyumasını bıraktiracağiniz için tepki olarak ağlama olur.bebekten bebeğe değişir tabi bebeğin mizacı da önemli.
Sule77 Bilgiliannem evet malesef biliyorum o ağlarken ben çok ağlıyorum ama memede uyuması çok zorluyor beni geçtim kilosu hiç normal değil aldı başını gidiyor daha 6 ayına girmedi 9 kilo oldu
Mihma Annelibebek instagram adresi 400 tl çok memnunum daha eğitimimiz bitmemesine rağmen gayet iyi ve ağlatmadan gidiyoruz 4 buçuk aylık bebeğim
Sule77 Mihma peki bebeğiniz sallayarak mı uyuyordu yoksa emerek mi sanki desteği bırakıyorsunuz suan eğitim le
RundownMom Mihma nasıl veriyorlar eğitimi. Online olarak yönlendirme mi yapıyorlar ayrıntı verebilir misiniz rica etsem😊
Mihma Sule77 sallanarak uyuyordu yavaş yavaş destekleri azaltarak ilerledik onun yerine başka destekler koyarak
niloyaaa Sule77 instagramda paikolog oya çanak var 100 maddede bebek uykusu diyede makalesi var bi inceleyin isterseniz
[silindi] Evet, uyku eğitimi verip, düzenli uyumasını izlemekten çok keyif alırım. Güzel rutinli düzenli bi hayat sağladı bana. Muazzam.
[silindi] Sule77 kendim verdim eğitimi. Akşam 10 da uyudu şuan hala uyuyor maşallah. İstersem saatini geriye de alabilirim, aslında çok basit sadece anne de hazır olması gerek eğitim vermeye bebekler zaten hazır ve rutini düzeni severler.