Deletedmom0099 kızımda dil bağı vardı aldırmıstık ama bugün dikkatimi çekti böyle bir şey var dudağında. internetten baktığımda dudak bağına benziyo ama dil bağını alırken nasıl fark etmezler ki?
Merveunal Deletedmom0099 benim oğlumda da aynısı var götürdüm doktora birşey yok önemli birşey degil dedi belki dişlerinin arası ayrık olabilir
Prensveprensesannesiiiii Deletedmom0099 benim kızımda var dudak bağı hatta dişlerinin arası ayrık ama doktorumuz bu aylarda mudale edilmiyor ilerde süt dişleri döküldükten sonra yavaş yavaş duzelick dedi şimdilik müdahale edilcek birşey yok dedi dişlerinin arası ayrık olabilirmiş ama benimde çok hoşuma gitmedi bilemiyorum bı doktora daha göstermem lazım
Deletedmom0099 Merveunal internette emerken ağzına oturtamadığı için gaz olusumu yapar diyo bizimkide kolik acaba bundan olabilir mi?
Merveunal Deletedmom0099 sanmıyorum benim bebegim emmedi hiç bundan mı emmiyor diye götürdük büyüdükçe geçer dedi doktor önemli bsey degil dedi yoksa bende kestirmeye götürmüştüm
pearlflower90 Merhaba biz de 2 aylığız dil bağımız var acaba kaç aylıkken aldırmak gerekir kimler yapıyor?
Deletedmom0099 pearlflower90 biz 5 günlükken aldırdık ne kadar erken olursa et sertletmemiş olur daha çabuk iyileşir dedi doktorumuz çocuk cerrahisine yaptırılıyor
Deletedmom0099 Prensveprensesannesiiiii yaa evet dişleri ayrık oluyomus. düzelme ihtimalide vardır tabi ama bende 1-2 doktordan görüş alıcam sanırım