Hunilianne Bebeklere tuzsuz tereyağ önerisi var mi arkadaşlar kendim yapamıyorum satın alabileceğim bir yer Kocaeli’de veya internet de olur ?
Mom9 Hunilianne bende kebir kullanıyorum ya da teyzem saolsun Çanakkale de oturuyo ordan gönderiyo bana taze süt tereyağı
Deletedmom310 Hunilianne annem yapıyor sağolsun terayaginin doğal.olmasi çok önemli çoğu fabrikasyon markalar katkısız gerçek terayagi olmuyor maalesef
Sumoscihangir Hunilianne ada markası kullanıyorum . Macro center larda satılıyor . Organik ve katkısız her ürünü güzel . Peyniri sütü yoğurdu hepsi organik 👍🏻
Sumoscihangir Hunilianne tazedirekt var mı acaba ? Uygulamasından bakın oda macro center organik Online pazarı her markanın yerli şahıs il ilçelerden organik satışı yapıyor . Ada ve bir çok organik marka var içerisinde . Varsa çok işinizi görür 👍🏻🙏
Deletedmom310 Hunilianne kayınvaliden yapmasa bile kendin yapbilirsin canım sadece bebeğine zor değil aslında
DenizDamla Hunilianne Kendimiz yapıyoruz hiç marketten almadık kendimiz içinde el yapımı olanı kullanıyoruz.