kupseker Merhaba kızlar bebeğim bugğn tam 2 aylık. Onun için ilgisini çekecek kitap, zeka kartı, oyuncak almak istiyorum önerileriniz nedir ilgisini çeken 😇
GoGirl kupseker her gun kitap okuyabilirsiniz cingiraklar 0 6 ay zeka kartlarini gosterip anlatip konuşabilirsiniz ve oyun halisi bol bol aynaya baktirin gelisimde onemli
Butterfly kupseker zeka kartları için bence çok küçük 3 aydan sonra kullana bilirsiniz , şimdi ise çınganak falanla dikkatini çeke bilirsiniz
Giraysmom20 kupseker zeka kartları için doktorumuz o daha süt kuzusu onlar ilgisini çekmeyecektir oturmaya başladığı dönemlerde kartlara yönel dedi bu süreçte çıngıraklarımız konuşturma oynatma onunla bol bol konuşma Kitap okuma aynaya baktırma gibi aktiviteler yap dedi açıkçası bu dönemde konuşmasına yönelik sözel ve duyusal aktivite dönemi kartları 6. Aydan itibaren başlamamın onun için daha elverişli ve sağlıklı olacağını söylemişti doktorumuz
CemileF kupseker ayına uygun zeka kartları var. Ben duvarlara yapıştırdım kucakta gezinirken öok ilgidini çekiyor.