Beratiye Kızım 3 buçuk aylık ama artık yattığı yerden kalkmaya çalışıyor kafasını baya kaldırıp dizlerinden destek almaya çalışıyor oturmak istiyor yatmak hiç istemiyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?
Gzmkaya Beratiye canım daha dün dr sordum gayet normak kesfediyolat dedi ne açlık ne biçi bırak emsin dedi :)
[silindi] Beratiye benim oğlumda öyle yarı oturur şekilde kucağımda tutuyorum onda bile kalmak istio ama şu an oturtmak sağlıklı değil
Baharutku Beratiye bizimkide oyle 4 aylik olduk kucaktayken bile kalkmaya calisiyor bende kiyamiyorum kucuk dha beli agirir :) şimdiki nesil çok fena yahu 😁
pasaninannesi Beratiye 3 ayından beri kucağımda oturtuyorum 4,5 aylık oldu yanlarında destek olmadan sadece arkasındaki destekle oturabiliyor doktorum izin verdi kısa kısa alıştırıyorum
Ayb Eğer bebeğin kalkma çabası varsa kafasını tutuyor kaldırıyorsa dik olarak oturtulabilir ancak bu her bebeğe göre değişir baI bebekler oturmaya 6 ay gibi hazır olur bu yüzden 3 ayda eğer bebek oturmaya çabalamıyorsa oturtulmaz ama çabalıyorsa dik olarak oturtulur her bebeğin gelişim hızı farklıdır. Daha 6 ay olmadı diye bebeklerinizi engellemeyin 3 ay oldu artık ıturabilir diye de zorlamayın
Sabriyeillke Ben 3aylikken oturtuyordum kucagimd ellerini tutunca kendisini kaldirirsA ellerinden tutupta oturtuyordum simdi cektat kiyisinda oturuyo azar azar 4ay17gunluguz