MucizeAnne1 Merhaba güzel anneler. 43 günlük bebeğim var. Mama ile besleniyor. Mama çok şekerli, içi kurur falan diyorlar su ver diyorlar. Bebeğine böyle bi durumda su veren var mı acaba?
Momsbabyy MucizeAnne1 Mama içiyorsa bence vermelisin burada da böyle postların altında okumuştum veren vardı. benim kızım anne sütü alıyor ama ben 2 aylıkken vermeye başladım Havalar çok sıcak yazık yanar çocuk ☺️
Bebiskomm MucizeAnne1 ben veriyorum iciyor meme ve mama veriyorum su da veriyorum yazık ici yanar cok terliyorlar cok sıcak
KbraaaS MucizeAnne1 ilk oğlum kış olmasına rağmen vermiştim doğduğundan beri şimdide veriyorum canım hele mama veriyorsan bence ver
Seda1anne MucizeAnne1 MucizeAnne1 benim bebeğim de 45 günlğk günde 1-2 kez mama veriyorum ardından su verirsem uyuyor yoksa agzı yapış yapış bildiğin gözleriyle su istiyor ya , nasıl dayanayım , bayadır veriyorum herkes 2 çk diyor ama ben biberonun dibiini 10 cc doldurup 4-5 yudum içiriyorum
Birgul MucizeAnne1 bizde yalnizca mama ile besleniyoruz bir iki cay kasigi kaynamis ilimis su verdim hep canim o kadarliken