Bebekler kendi uyku düzenini kuruyor canım ilerde sabırla bekle derim. Benim oğlan da karmakarışık uyurdu zamansız. Şimdi akşam uyuduğunda en geç 9-9,5 da gece uykusuna yatıyor kendiliğinden eğer atak haftası yada başka bir sıkıntısı yoksa gece 1 kez uyanır mama yer uyur sabah 8 de bazen nadir 7 de uyanır. Bu kendiliğinden olan Kısım. Ben işte onu sabah uyanmalarında yanıma aldım ve bir saat kadar daha uyuttum ne perde ne ışık ne konuşma yapmadan. Böylece Benim uyku süreme zamanla allşacağını düşünüyorum. Bu arada bebeğim 4 ay 5 günlük 🧿 .
gündüzleri bir ay önceye kadar derdim neden uyumuyor vs. Ama baktım ki o da düzene giriyor benim okuduğum 2-3-4 uyku yapsın olayı her bebeğe uymuyor mizacı gereği. Benim oplan 2 kez 45 dk uyuyor ve yetiyor çünkü uykusuz olmuyor gündüz ve ben de onu uyutmaya çalışmıyorum artık. Uykusu gelmeden. Siz de bence zamana bırakın. Önce belli olsun kendi düzeni ona göre sabah erken uyandırırsınız mesela. Uyku için ağladığını zaten anlarsınız gözleri ovalar kızarır huysuzlanıe baya. O zaman başka bir odada uyutursanız sıkıntı olmaz 2 haftaya düzene girer. İstikrarla değiştirmek istediğiniz şeyi devam ettirin hayırlı bayramlar 🤍