Deletedmom_36 Kizlar ben moptan hic hoslanan biri degilim yani temizlemiyor sanki ama malum bebegim var hergun silemesemde 2 gunde bir siliyorum ve hep elimle heryeri siliyorum icim rahat etmiyor koltuk altlarini falanda aliyorum ama artik cok yoruldugumu farkettim su moplar dan kullanan varmi memnunmusumux ben gorsel olarak atiyorum acikcasi markasi falan varsa ben bundan memnunun derseniz ondan alicam lutfen yardimci olun☺️
MuhammedAmine Deletedmom_36 Ben aynısını kullanıyorum bende ki internette 100-120 civarı abim fabrikasının elektrik tesisatını yapmış 30 liradan vermişler de almış bana . Çok memnunum tüm mobilyaların altına giriyor ben bunu günlük kullanıyorum detaylı temizlik için parex otomatik temizlik seti kullanıyorum
sapling Deletedmom_36 ben vip Ahmet ten aldım 3 gözlü olanı. Kirli ve temiz su ayırıyor. Resmen eğlenceli oluyor yer silmek. Ama su haznesi azalınca mopun yarısı suya değmiyor oda eksi yanı
Deletedmom_36 MuhammedAmine acaba hangisi bulabilirseniz bana link atabilme sansiniz varmi☺️Cunku kayinvalidemde var bundan denedim bugun ama kullanisli degildi sanki bende gunluk temizlik icin istiyorum en azindan haftada 1 kez yerleri elimle silerim boyle birsey alirsam ☺️
MuhammedAmine Deletedmom_36 İnternetten almadığım için link yok . Ama sizin resmini attığınız ürünün birebir aynısı . Ben günlük silerim evi bu mop ile 15 dakikada tüm evi siliyorum ama haftalık detaylı temizlik için dediğim parex otomatik temizleme seti kullanıyorum o şekilde içim rahat ediyor Kullandıklarım bunlar;
Deletedmom328 Vipahmet mopu hariç diğerlerini beğenmiyorum , çevremde farklı yerlerden alanlar oldu denedim sevemedim , vipahmetin çok rahat
Deletedmom328 Deletedmom_36 trendyolda 175 sanırım ben A101 den 119 liraya aldım , biraz bekleyin belki gelir tekrar
Deletedmom_36 sapling arkadastan bu urunden bahsetmis siparis veriyorum hemen bayram hediyem olsun beycigimden😁
Deletedmom_36 Seherronya arkadaslar cok memnunmus burda duydum bende vipahmeti😁adida bi tuaf neyse beyime bayram hediyesi diye seyeettircem simdi😁
Yunel Deletedmom_36 bilmiyorum belki memnun olan vardır ama ben memnun değilim bnde hevesle aldım evet heryere giriyor o yönden rahat ama tozları almıyor yerde bırakıyor o yüzden elimle siliyorum bnde
Deletedmom_36 Yunel bende gunluk icin istiyorum en azindan haftada bir elimle siliyim belimde fitik var zaten kizim fazlasiyla yoruyor beni deniycem 😁
Deletedmom_36 ebz09 kizzz sen daha iyi tasirsin kendi kendine cevap falan veriyordun sohbet ediyordun ya😁😁
Deletedmom_36 Deletedmom328 A101 e demi geliyor ben hic takip edemiyorum A101 i bimi kesin kaciririrm😁
Deletedmom_36 ebz09 vipahmet😁isme bak kiz hic duymadinmi caktirma bende burda duydum markasi ne VİPAHMET 🙄😂😂
dunyam2020 Deletedmom_36 sakın alma ben aldım ıhrenc bode oahalıya aşdım guya .sılıyosunya resmen sımsıyah bulasıyo her tarafa vıdeoda gısterıldıgı gıbı falan da degıl .onden supurup sıkdıgım halde boyle bıde arkasından elımle sılıyorum dızlenıp .artık kullanmıyorum onu ısı azaltcagına cogalttı .bence sakın alma