Mommy_ Masalll İkisinin ucu da aynı çok fark yok aralarında. Sadece çerçevelerinin dizaynı değişik. İkisini de kullandım. Air olanın gece parlayan modelleri daha kullanışlı oluyor.
Havvadem İkiside cok guzel yuzde 99 tutma garantili ben bebegime 4 ay emzik tutturamadim cok ugrasdim sonradan kesfettim avent air i sonra tuttu ve rahatladim 😅
Masalll Havvadem benim ikinci gebeliğim ah keşke bende keşfetseydim bu sefer emzik alsın istiyorum avent öneriliyor ama onu da soft mu air mi onu bilmiyordum 😊
Havvadem Bide tutmasini istiyorsan digar dogmaz emzirdikden hemen sonra emzigi vermen gerekiyormus ki dogar dogmaz bilsin ogrensin diye ben vermemisdim sonradan da isde cok zor alisdirdim halada sadcee uyurken emiyor gunduzleri asla emmez 😅
Masalll Havvadem benim kızım hiç emmedi kaç çeşit emzik aldım damaklı damaksız asla almadı bu sefer alsın istiyorum 😂
mervearya23 Masalll ikisinide kullandı bebegim zorluk çekmedi 3 aylık şuan aventtn air ışıklı olanını daha çok tavsiye edrm gece bulmada rahatlık :)