Mom4775 Kızlar eğitimi verdikten sonra geceleri nasıl oluyor? Siz mi kaldırıyorsunuz kendi mi kalkıyor? Ve bu ne kadar sürüyor kaç yaşına kadar yani? Deliksiz uykulara engel mi eğitim?
Twinkle Mom4775 yeni eğitim sürecindeyiz bizde 10 gün oldu, hiç bez bağlamıyorum. Nevresim altına alt değiştirme örtüsü serdim. Bir kaç defa yaptı, uyandırıp götüreyim diyorum ama gitmek istemiyor, bakalım nasıl olcak.
GoGirl Mom4775 gece agliyordu genelde 1 kez fln uyurken goturup yaptirip geri yatiriyodum.eger kendim goturursem asla istemiyordu o gelince aglayarak mizirdanarak belli ediyodu
GoGirl Mom4775 cok net hatirlamiyorum simdi 5 yasinda 3 yil gecti aradan.aksam yatmadan once karpuz cok sulu seyler ilk zamanlar yedirmeyin.bir sure anr anne diye sesleniyorlar zaten yani yapip uyudugu icin cok sorun olmuyodu
babygirlandmom Kizim 8 ayindan beri gece cisini birakti suan 22 aylik tuvalet egitimini aldi hic gece altina yapmaz 8 aylıkken den beri
babygirlandmom Mom4775 yo valla cok ciddiyim 8 aylikti doktora goturdum gece cisini yapmyor diye doktor dedi gece cisine alismis tuvalet egitimini kolay alir dedi 18 aylikken tuvalet egitimi verdim suan çok sukur ogrendi ve hic gece bez baglamam masallah daha bikez altina kacirmadi gece