Mother_ Bebegime havuç vereyim dedim ilk denemem olacaktı yapamadım 🙄 Buharda pişirdim ezdim ama taneli oldu bende korktum yedirmeye yutamaz birşey olur diye . Ya siz nasıl yapıyosunuz bilgi verin bana kusura bakmayın
Zeynept Mother_ buharda çok pişirmen lazım ki patates gibi rahat ezilsin. Çatalla ez 1 dakika falan iyice pütürlülerin üstüne basdır çok az suyla sıvılaştıra bilirsin
Sedacan2267 Mother_ ezerek tel suzgecten gecir puruzsuz olur azicik da suyundan kat karistir kolay yutar ilk yemegiyse. Ama Su sart degil.
Yagmurcoglu Mother_ bence ev yapımı yoğurtla karıştırıp verin havuç tarator gibi hem kabızlığın önüne geçmiş olursunuz
614408eoa Mother_ havucu güzelce pisir icinde cok minik pütürcükler kalabilir dha ilk denemen suan önemli olan tadını almadı zaman la cok güzl yicek annesi hepimiz bu yoldan böke gectik
Eslifaslan Bende buharda pişirmiştim cam rendede çatalla ezdim anne sütüyle açtım öyle verdim . İlk tadımları hep bu şekil yaptım
tugceilealin Mother_ buharda pisirip.catalla ezdiklerinizde putur kalirsa suzgecten gecirin bastirarak posa gibi bisi kaliyor cok rahat edersiniz bu asamada.anne sutuyle de kivamini acabilirsiniz
Kubra01wi Mother_ ben de 1 hafta önce ek gıdaya başladım havuç verdim buharda pisir catalla püre haline getirdim ama baya fazla ezdim yinede yemedi ya sebzelerden başladım ağlıyor yemek istemiyor tadım olacak zaten ama onu bile yapmıyor 🤦
asyasare Mother_ ilk verdigimde buharda pisirip kivaminj mama ve az zeytinyagi ile acmistim. bende korktum ama korkulacak bir sey yokmus. cok fazla ezip blendersan gecirmek gibi hataya dusmeyin. suan kizim 6 ay 20 gunluk disi yok ama herseyi cigniyor damaklari sert bebeklerin korkmayin ogrenecek.