Deniss99 200 lira verdim aldım yatmadan önce yarim saat açtım gece bi kalktım gebericrm boğaz ağrısından tam tersi olması gerekiyo muydu burnum tıkalı boğazım ağrıyo grip mi oluyorum nasıl onluycem bunu emziriyiuorum ilaç alamam lütfen bisiler tavsiye edin atlatiyim olmadan
Deletedmom13 Deniss99 buhar makinesini bende sevmiyorum canim peteklerden dolayı odalar kuru kuzumun burnu tikaniyo diye aldim ama kullanmiyorum. Hasta olmazsin ins Allah in izniyle hemen daha yakalanmadan nane limon ic ❤
PrensSelim Deniss99 başka bir sıkıntı olabilir ya da ayarını yüksek açtıysanız rahatsız etmiştir yatağınıza yakın mıydı peki ? Ben geçen sene habire su içmeye uyanırdım bu sene makine kullanıyoruz hiç boğazım kuruyup su içme isteği duyup da uyanmıyorum
MustafAlmila Deniss99 buhar makinasi dr lar tavsiye etmiyo aslinda gece yatmadan once kettle odada kaynativer bir kere birde sabah kaynat al sana nemli ortam
Sinemkrsyk MustafAlmila urfa gibi saçmasapan kuru havalı bi ilde yaşıyosan buhar makinesi şart ne yazıkki..Biz çok fazla kullanıyoruz özellikle gündüzleri salonda geceleri uyuduğumuz odada