Mom93 Malum kurban bayramı bugün öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun 🌹 annem et çocuğun midesine oturur yeme diyor bende saçma buluyorum emzirirken özellikle et tavuk yenmesi önemli diye biliyorum hurafe mi et yiyebilir miyim? Dana eti sert olduğu için sadece kıyma şeklinde yiyebilirsin diyor ne kadar doğru bu?
Mervemerveesk Mom93 uf kusura bakmayın ama daha saçma bir şey duymadım ben. Böyle şeylere takılıp da vakit harcamayın boşverin lütfen
HcrSltn Mom93 yani siz yiyeceksiniz sütünüzden mi bebeğin midesine oturacak😲 yediğimiz seyler içindeki vitamin ve minerallerin süte geçmesi suretiyle bebeğe geçer. Bahsedildiği gibi bir şey olamaz yani tabiki yiyin 😊
MrsG Mervemerveesk tam da yazmak istediğim yorum. Ne saçma hurafeler. Azcık da araştırıp soruşturma lazım.. Ki aksine yemek lazım kan yapar bebeğe de faydası var her sağlıklı besinin.
Tugbaismt Yoo hiçde bişey olmadı canım ete çok düşkün bi insanım hamileyken de emizrirkende hep yedim 😂
Cucueva Mom93 hayatımda duyduğum en saçma şeyler listesine aldım bunu. Hatta eti kıyma olarak yiyebilirsin saçmalığı üst sıralardan girdi listeye 😂 Allah aşkına aklınız aldı mı ki sizin bunu hurafe tabii ki 🤦🏻♀️
Mom93 Cucueva ya çok saçma biliyorum ama konu çocuğunuz olunca her duyduğunuzu şöyle bir sorguluyorsunuz ne kadar aslında doğruyu da bilseniz 😅😅
PelinKaraca Mom93 bundan saçma daha az şey duymuşumdur. Et yemeniz önemli sütünüzün çok olması bir yana kaliteli besleyici olması da önemli. Haftada iki üç kere et tavuk yemeniz bol su ve hoşaf suyu içmeniz lazım.
Cucueva Mom93 valla kafayı yedirtirler insana bakma sen annen bile olsa bilimin ışıklı yolundan ayrılmayalım analar 😁😁🌺
Lion1sev Mom93 yani daha ne kadar sacmalayabılırler ya yeter ben bıktım bu herseyi çok bilen annelerden özellıkle benım annem 😤😤🤦🏼♀️ Ye canım ye kan olsun can olsun süt olsun
Serenty Mom93 bu hamilelik ve sonrası gerçekten o kadar çok hurafe var ki.tam tersine ye ki protein al bebeğin beslensin
Zera Bebek mi yiyecek eti anlamadim? Siz yiyecekseniz nasil midesine oturacakmis. Bol bol yiyip emzirin🌸
TutuKelesh Mom93 yediğiniz şeyler bebeğinizin midesine oturmuyor da, et mi oturuyor? Hem siz yiyorsunuz, bebeğiniz değil. Ve üstelik kırmızı et yenmesi gereken gıdalardan biridir kan yaptığı için. Yani bu hurafeler de bi bitmedi yani.
TutuKelesh Mom93 hahaha ne garip kimseye sakin ol demedin de, bana dedin 😂😂😂 o kadae mı sinirli geldi yorumum? Ay Allah seni 😄😄
Dgndrmz Mom93 alakası yok canım dha neler duyucaz 🙈 gecen sene kurbanda oğlum bıkaç aylıktı şimdi 14 aylık olcak ozamnda yedım şimdi de yiyeceğim sadece anne sütü aldı ek gda harici. İnanmayın canım bu tarz seylere lütfen
Eminos Mom93 yaaa ama en sacma bu oldu emzirirken su olmaz bu olma esas et yedigim gunler goguslerim dolu dolu olurdu