Tatlimannem Kızlar bebegimizi emzirirken neden mememizi tutup makas hareketi yaparız sesebini bilen var mı
Burcem Tatlimannem refleks zaar 🤣 şaka bi yana aslında öyle değil 4 parmak altta baş parmak üstte olcak şekilde tutulmalıymış ama ben doğumdan bu yana öyle makas şeklinde tutuyorum memeyi
Burcem Tatlimannem ha bide ucunu iyi kavrasın süt akışı olsun diye çünkü ben öyle yapmadığında benimkinin ağzından pırtlıyor ucu
Sdka27 Tatlimannem aslnd makas hareketi degl de c tutusu yapilmali demislerdi bna emzrme egitiminde 😁
Elifeminask Tatlimannem bebegin agzina sigacak sekil aliriz,ben makas yapmaynca bogaznda kaliyor cnku agzina uygun sekilde almayi blmiyor
Burcem Tatlimannem yok eğer bebek meme ucunu tutmada bi sorun yaşamıyorsa sütün de güzel geliyorsa gerek yok ben bazen ellemiyorum bile kendi cuk cuk emiyor 😊
MarlaSinger Tazyikli süt akımını engellemek için. İlk emzirirken bi anda süt hızlıca akıyor ya, nefes borusuna kaçıp tıkanmaması için.
Aycalyaa Tatlimannem doğrusu c şeklinde tutmak ama bende makas şeklinde tutarım boğazına kaçıyo diye tazyikli gelmesin diye