ay_16 Kizlar bir kac gündür sürekli karsima çıkıyor, cok etkili dogal bir piling miş, iranli kadinlarin güzellik sırrıymışta mış da mış yani😂cok memnun olan var aranizda kullanip memnun kalan veya kalmayan varmi 🤗🤗🤗
AdaDefnemm ay_16 ben kullanıyorum çok memnunum tertemiz yapiyor siyah nokta fln azaldı bide pamuk gibi yumuşacık yapiyor asla kurutuyor ole peeling paha şeylere para vermem artik
ay_16 Aycalyaa ya bende oyle denk geldim bir arastirdim varya memnun olan olana taş seklinde ama ele kirip aliyormusun sonra islak yüze uygulayip piling yapiyorsun cilt lekelerine, siyah noktalara, gözeneklere cok iyi geliyormuş bebek poposu gibi oluyormuş 😂🤔😊
Seherronya ay_16 bende duydum ama hiç araştırmadım internette yorumlara bakmak lazım yorumlar iyiyse alıcam bende 🥰🥰
ay_16 Seherronya bende sordum aktarlarda yok muş zor bulunur dedi trendyol da felan var uygun fiyati iyice bir arastirip alacagim bende insallah memnun kaliriz bizde😊
Cereninervasi Bir arkadasim almıştı deneyeyim diye bana da verdi 1 kez kullandim kilin sıkıştırmış hali gibi elinizde ufalayip yuze peeleng yapar gibi oluyorsunuz valla zaten hepsi dökülüyor ovarken bana cok sacma geldi bir daha kullanmadim oldugu gibi duruyor oyle😂
ay_16 Cereninervasi evet oyle bir yapisi varmiss eee peki cildince hehangi bir degisiklik oldumu ilk kullanimda🤔😊
ay_16 Cereninervasi yaaa benimde sivilce cikan bir cildim var, valla o kadar guzel yorum vardi cok umutlanmistim bir anda butun umudumu alip götürdün kizz😂😂😂🤔🤭🤭🥴🥴🥴
Cereninervasi ay_16 😂😂 ayyy kusura bakma valla fiyati uygunsa alip dene yine de belki sana yarar ne diyeyim😋 arkadasim sohbet arasinda demişti ki sahteleri cok varmış sertifikalı olandan aldim diye ona da dikkat et mutlaka 🤗