Mom053 Kızlar merhaba Büyükçekmece, beylikdüzü, avcılar civarında miniklerinizi götürüp memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz doktorunuz var mı. Mesaj attığımız da ulaşabileceğimiz
Puki Mom053 zeynel albayrak. çok çok iyi ve gece gündüz ne zaman whatsaptan yazsanız cevap veriyor . Beylildüzü
ekmek-arasi Mom053 mimarsinan devlet hastanesi cocuk doktoru ben ilk defa devlette bu kadar ilgi alakali ve guzel yonlendirip cvp veriyor ben bile bu doktorun halen gorev yaptigina sasiriyorum cok gereksiz doktorlar gordum ki bu arada adi nursel soyadini hatirlayamadim mhrs den cikiyor
MuhammedAmine Mom053 Beylikdüzü devlet hastanesinde çocuk doktoru Hasan Cengiz Kani adlı doktor oğluma yanlış ilaç yazdı yetişkinler için olan kaşıntı ilacı sormasam Ne olduğunu kullanacaktım grip oğlum . Bu doktora gitmeyin ben şikayette bulunacağım
Mom053 ekmek-arasi çok yakınız aslında mimarsinan hastanesine ama mesaj atıp ulaşabilecek bi doktor istiyorum
ekmek-arasi Mom053 numarasini istersen veriri ama ole cok rahatsiz etmicek sekilde cunki herkeze vermek istemiyor ben rica ettim kirmadi verdi acil durum olmadikca yazmiyorum
RuzgarAtlas Merve behzat beye bende gidiyordum bebek doğunca takip etti ama en ufak bir sorunda kan tahlili idrar tahlili akciğer filmi çocuğu mahvedip duruyo sonuç hiç bişey yok diyip göndriyor bide devletten geldiği için insanca soru bile soramıyorsun cevap vermiyor
Mom053 archmom bizim de yakınlarımız tavsiye etti erdal beyi ama google da bi kaç olumsuz yorum okudum vazgeçmiştim oyüzden