AdaDefnemm Güzel anneler petrol ve kimyevi ürünleri emzirdigim için kullanmıyorum çözüm dustan sonra 1 yemek kasigi hindistan cevizi yağına 3 kasik karbonat karıştır sür koltuk altina su tut oh mis kupkuru ter mer yok🙈
Bizal AdaDefnemm ben denemiltim bende etki etmedi maalesef kötü kokuttu. Başkadoğal çözüm arıyorum ama bulamıyorum maalesef 😔
ay_16 AdaDefnemm bende neredeyse 5 yildir dustan sonra koltuk altim hafif nemli iken karbonat surerim yapışır zaten uzerine sevdigim bir parfum sıkarım ve o koku gunlerce duş almasan bile gitmiyor ter kokmuyorsun hatta koltuk altimdaki tuyler bile azaldi orta kisimda hic tüy kalmadi bile bu sekilde tafsiye ederim yağ kararmaya neden olabilir bence
Unknown Bizal Siveno’nun roll-on unu kullanıyorum. Diğer deodorantlara göre daha doğal içerikli. Parfüm parfüm kokmuyor ama bana ter kokusunda etkili oldu.
Mom091 AdaDefnemm bir yerde koltuk altına karbonat sürmenin çok zararlı olduğunu okumuştum. Araştırın isterseniz
PonciKom AdaDefnemm bende dogjmdan snra terleme ve koku oldu deotak aldım onu kullanıyorum suankık koku uapmıyor bakalm