Fazilettt Kızlar ben 3 gündür tamamen mamaya geçtim emmiyor artık kendi sorunlarım olduğu için ilaç kullanıyorum oğlum 44 günlük ama kabız oldu kendi kendine çok az bir TL büyüklüğünde yapıyor kuru ama kakası zeytinyağı fln veriyorum mamaya katıyorum mama bitsin Bebelac Gold a geçecem kabızlığı geçirmek için ne yapmam lazım çok ıkınıyor yavrum ama gazını yapıyor gayet güzel
MustafAlmila Fazilettt sma cok gaz yapiyor bence bir paket aptamil conformil al bebegine arada onu ver bagirsaklari cok guzel calistiryor
MustafAlmila Fazilettt birde mamalari nerden aldiginizi bilmiyorum ama ben hijyen dunyalarinda cok uyguna bulabiliyorum bilginiz olsun eczanelerde ve magazalarda cok pahali
MustafAlmila Fazilettt surekli kullanmiycaksiniz zaten ben mesela 3-1 yapiyorum hic gaz ve kabizlik sorunu yasamadim asla 3 kasik hipp veriyorum 1 kasik aptamil o sekilde sadece aptamil vermiyorum yani
Fazilettt MustafAlmila eşim magazada çalışıyor toptan yerinden almıştık zaten değiştirecem inşaallah faydası olur teşekkür ederim canım