Kalp26 Anneler neu dusuklugu düşük bagısıklık oldugunu mu gosterir 6aylık bebek ıcın bagısıklık güclendirici ne yapılabilir ? Mama yiyor.
Ssedaa Kalp26 tek sebep bağışıklık değil canım bizimde nötrofil düşük ama bağışıklığında sıkıntı çıkmadı genelde bebekler 1 yaşında toparlıyormuş bizde 1 yaşına girmesini bekliyoruz
PonciKom Kalp26 bısey olmaz canm kansızlıga baglıdır sızınkı benmkı 0 değerinde bızımkı araştırılıyor ama size gerek yok mama ile ilgılı dgl bazen beslenme ıle ılgılı olmuyor kan ılaclarını aksatma kanını duzelt neu da duzelır knsallah
Mhmtarn bagisikliginin az olduğunu gösterir fakat ne kadar düşük olduguna bağlı doktorunuz ne dedi ek tetkikler istedimi🤔
Mhmtarn Mhmtarn bu arada mama yemesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum benmde bebegim doğduğundan beri mama yiyor
Kalp26 Mhmtarn gosterdiginde cok az kansızlık var dedi bagısıklık ile ilgili birsey demedide 5aya kadarda anne sütü aldi
Kalp26 Ssedaa cok az bi kansızlıgı var dediler canım neu 50ile 80olmasi gerekırken 11cıkti ama bunla ılgılı hicbisi demedıler
Kalp26 PonciKom alerjık bebegım canım hangi kan damlasını kullanmam gerekır acaba sideferde sanırım süt aroması var
PonciKom Kalp26 onu doktorunuza sorun bızde alerjık yk sıdefer kullanıyorum şimdi bılmeden bişey dıyemem doktora sorun
Kalp26 Ssedaa hayır normaldi aslinda neu bu kadar dusuk cıkmısken doktorun bisi dememesi sasirtti beni az bi kansızlık okadar dedi
Hayalprestt Kalp26 merhaba canım nasılsın benim kızımızda neusu 20 çıkmış 6 aylık nasıl düzeldi mi sizin
Kalp26 Hayalprestt hemsireler alamadigi icin ole cıkmıs canım ıkınciye aldıklarında normal cıkmısti sukur